YRKESKLÄDER

JOBMAN

Vår närmaste leverantör av arbetskläder. Vi kan leverera deras sortiment samma dag eller dagen efter så länge varorna finns på centrallagret. Jobman producerar en av marknadens starkaste och bredaste sortiment av arbetskläder. Traditonen sitter inte bara i väggarna - det återspeglas även i deras kläder.

SIEVI

Vår och Europas största leverantör av arbets- och skyddsskor. Produktionen finns i Finland och med otroligt historiska anor och kunskap gör de, vad vi tycker, skor med hög kvalitet som är genomtänkta.

SNICKERS

Vår andra yrkesklädes-leverantör. Med ett litet tekniskare och, för en del, mordernare snitt producerar Snickers arbetskläder till nästa generation hantverkare. Vi är stolta att få förtroendet att marknadsföra deras sortiment. Vi ser oss som relativt välsorterade och det vi inte har i butik har vi hemma på 2 dagar.


SKYDDSPRODUKTER

Vi tillhandahåller skyddsprodukter från Port West och Hellbergs safety. Hörselskydd, fallskydd, flamskydd, huvudskydd mm.

PORT WEST & SOLID GEAR

Vår tredje yrkesklädes leverantör Port West har vi valt mycket på grund av ett "oslagbart" sortiment på varselkläder och flamskyddskläder. Med priser som även de känns "oslagbara".

Vår andra leverantör av arbetsskor är Solid Gear. Derat sortiment behöver förmodligen ingen presentation - de gör grymma skyddsskor och med ett mycket modernt snitt når de i prinicp alla kategorioer av hantverkare - välkommen in och prova.